+31302689149

Glasweefselbehang

Heeft u wel eens gehoord van glasweefselbehang? Dit is een relatief nieuwe behangsoort, dat ook wel glasvezelbehang, glasvliesbehang of stucbehang wordt genoemd. De basis van dit type behang zijn de fijne glasvezels. Na weving en persing is het resultaat een fijn en zeer sterk gaas. Daarin kunnen verdikkingen worden aangebracht, zodat een mooie structuur van het glasweefselbehang zichtbaar wordt. Chique Wonen Behangers kan dit prachtig voor u aanbrengen!

Glasweefselbehang is duurzaam

Glasweefselbehang is zeer duurzaam. Dat is belangrijk in deze tijd, want we stellen steeds hogere eisen aan ons interieur en aan de wand- en plafondafwerking. We willen vooral duurzamer materiaal. Het systeem biedt u veelzijdige vormgevingsmogelijkheden. Daarnaast voldoet dit product aan uw individuele wensen. Glasweefsel kan toegepast worden in uw woonkamer of slaapkamer. Ook is dit type behang zeer geschikt voor vochtige ruimtes, zoals een badkamer of toilet. Aan glasweefselbehang zitten dus meerdere voordelen verbonden. Dat zorgt ervoor dat het een steeds populairder product aan het worden is. Wij krijgen regelmatig aanvragen om wanden met glasweefsel te laten behangen en zijn hierin zeer bedreven.

Eigenschappen

Aan glasweefselbehang zitten verschillende eigenschappen verbonden. Hieronder kunt u deze overzichtelijk bekijken.

* Alle weefselsoorten zijn gemaakt van bijzonder hoogwaardig en sterk mineraal glasweefsel. Daarnaast hebben zij een gelijkmatig structuurbeeld;

* door de combinatie van deze verschillende weefselsoorten en dessins ontstaat er een veelvoud aan eindafwerkingen;

* de structuur varieert van fijn tot grof, mat tot glanzend, wit of kleur.

Daarnaast is dit type behang zeer stabiel, schrobvast en scheuroverbruggend. Verder is dit product bestand tegen alcohol, vochtigheidsstabiel en moeilijk ontvlambaar. Neemt u vrijblijvend contact op met Chique Wonen Behangers om alle opties door te nemen.

Chique Wonen Behangers

___________________________________

Op zoek naar exclusiviteit op uw wanden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bekleden uw wanden in perfectie met het behang dat bij u past! Laat u inspireren door onze professionals!

CONTACT

____________________

Madameperenlaan 71

3452 ES Utrecht/Vleuten

Netherlands

info@chique-wonen.nl

+31302689149

Call Now Button