+31302689149

Renovlies behang  / Glasvezelbehang

Glasvezelbehang is een uniek soort behang wat vanaf 2000 echt populair is geworden in Nederland. Glasvezel, het materiaal waarvan het behang is gemaakt, kon sinds die tijd echt goedkoop en in grote hoeveelheden geproduceerd worden. Het behang, wat ook bekend staat als glasweefselbehang is in plaats van papier gemaakt van geperst of geweven glasvezel. De geperste variant van glasvezelbehang staat ook wel bekend als glasvlies en renovlies. Dit geperste glasvezelbehang is helemaal strak en vrij van structuren.

Renovatievlies of glasvezelbehang?

Renovlies wordt vaak verward met glasvezelbehang. Het grootste verschil zit hem in de structuur. Glasvezelbehang kan een structuur hebben, die je ook blijft zien na het overschilderen van het behang. Renovlies daarentegen heeft een gladde of vlakke structuur. Tegenwoordig geniet renovlies de voorkeur. Het is niet alleen milieuvriendelijker, maar ook gemakkelijker te plaatsen en te verwijderen. Glasvezelbehang absorbeert ook meer dan renovlies, waardoor je meer verf nodig hebt bij het overschilderen.

Laat uw woning en/of bedrijfspand behangen met Renovlies behang door Chique Wonen Behangers. Dit behang is een glasvezelbehang zonder structuur, waardoor het glad en naadloos aangebracht kan worden en daarmee voor het meest strakke resultaat zorgt. Het is daarom vergelijkbaar met glad stucwerk, maar is 30% goedkoper! Wij adviseren u graag!

Volledig afgewerkt!

Chique Wonen Behangers werken het renovlies behang af met Sigmatex latex verf, waarbij u de keuze heeft tussen één laag van een lichte kleur (crème wit, zuiver wit of verkeerswit) en twee lagen in een kleur naar keuze. Zo kunt u met renovlies behang uw woning en/of bedrijfspand volledig naar wens inrichten en zijn uw wanden vervolgens volledig afgewerkt!

 

Chique Wonen Behangers

___________________________________

Op zoek naar exclusiviteit op uw wanden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bekleden uw wanden in perfectie met het behang dat bij u past! Laat u inspireren door onze professionals!

CONTACT

____________________

Madameperenlaan 71

3452 ES Utrecht/Vleuten

Netherlands

info@chique-wonen.nl

+31302689149

Call Now Button